Arsenal Soccer School op de Berg

Arsenal Soccer School Wageningse Berg voorjaar 2015Tony Adams, Thierry Henri, Marc Overmars en natuurlijk niet te vergeten Dennis Bergkamp, de non-flying Dutchman. Illustere namen van Arsenal uit vervlogen tijden. Maar er is ook weer nieuwe aanwas benodigd bij een club als Arsenal en waarom zou dit traject niet kunnen aanvangen op onze eigen Wageningse Berg?
Want laten we eerlijk zijn, ook hier zijn in het verleden vele, vele talenten hun betaald voetbalcarriere begonnen. Denk maar eens aan namen als Charley en Ton vd Weerd, Richard Budding, Tom Krommendijk, Cees Lok en Dick Schoenaker om maar even wat namen te noemen uit het Wageningse of directe omgeving, vanzelfsprekend kan dit lijstje nog veel verder uitgebreid worden.

In de periode maart – mei is er de mogelijkheid voor de jeugd tussen 8 en 13 jaar om via de Arsenal Socces Schools Nederland trainingen te volgen in Stadion de Wageningse Berg. Dit geldt natuurlijk als mooie warming-up voor de wedstrijden die FC Wageningen speelt in juni, waarbij 10 juni de Wageningse Berg als thuisbasis geldt voor deze zgn. 2e Divisie. De Berg leeft weer!!

 

Hieronder vind je de aanmeldingsbrief van de organisatie.

———

SOCCER SCHOOL  “WAGENINGSE BERG”

8 MAART-31 MEI, 2015JVC03

Hierbij willen wij graag laten weten dat wij als Arsenal Soccer Schools Nederland in het voorjaar van 2015 een programma voor spelers van 8-13 jaar gaan starten op de “WAGENINGSE BERG” het oude stadion van FC Wageningen.  Na een grondige renovatie en de aanleg van een prima grasmat is dit voor ons een perfecte accommodatie om een 10 weken durend programma aan te bieden.

Dit programma is voor spelers die naast hun wekelijkse trainingen bij hun club nog tijd en energie willen steken in een extra programma als aanvulling op wat er bij hen op de club gebeurt. Trainen op de ”Arsenal way” betekent dat bij onze Soccer School op de “WAGENINGSE BERG” in de trainingen het vinden van een juiste balans tussen leren en plezier centraal staat. Op 2 momenten zullen de spelers op (functionele) techniek getest worden. Denk hierbij aan passen, aannemen, passeer bewegingen etc. Op basis van deze testen gaat ieder kind een individueel traject in waarop hij/zij tijdens de trainingssessies maar ook op hun eigen club kunnen oefenen op deze ontwikkelpunten. Alle spelers ontvangen een volledige PUMA/ Arsenal Soccer Schools tenue, een certificaat van deelname en krijgen als ze aan alle 10 trainingen hebben deelgenomen een evaluatie rapport.

Onze trainers zijn speciaal opgeleid om op de ”Arsenal Way” training te geven en alle trainingen worden afgesloten met het spelen van kleine of grote partijtjes waarin de spelers door hun trainers worden gestimuleerd om aangeleerde vaardigheden zoveel mogelijk toe te passen.

JVC06Ons verzoek is of u uw spelers tussen 8 en 13 jaar en hun trainers op de hoogte wilt stellen van ons bijgevoegd programma en doorverwijzen naar onze site www.arsenalsoccerschoolsnederland.nl . Indien u meerdere flyers wilt hebben komen wij die graag langsbrengen bij de club. Op onze site onder het kopje” soccer schools” kan men verder alle info over het programma op de “WAGENINGSE BERG” vinden en daar ook direct inschrijven.

Als tegenprestatie naar clubs, die bereid zijn ons soccer school programma binnen hun club te promoten, mag voor elke deelnemer die zich inschrijft, 1 jeugdtrainer gratis deelnemen aan een clinic die Arsenal Soccer Schools Nederland in de regio Wageningen organiseert.

 

Arsenal Soccer Schools Nederland (ASSNL)

———–

Bovenstaande gelezen te hebben lijkt het ons een zeer geschikt mogelijkheid om je aan te melden en op deze prachtige locatie de trainingen te volgen. Op de website van ASSNL kan je meer informatie vinden en mocht er nieuws te melden zijn dan wordt dit vanzelfsprekend ook op deze stadionsite aangekondigd, want wederom mogen we ons verblijden met weer een geweldig affiche.

Dus aarzel niet, er zijn inmiddels reeds 30 clubs aangeschreven……..wie weet zien we je op de Berg. Je bent van harte welkom. Reageer snel want dit mag je niet missen!!Arsenal Soccer School Wageningse Berg voorjaar 20152

Geplaatst in Nieuws