Activiteiten in ons stadion – 8 en 10 september as.

Op vrijdag 8 september en zondag 10 september as. vinden er twee verschillende soorten activiteiten plaats in ons stadion. Op vrijdag een voetbaltoernooi en op zondag Open Monumentendag. Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Vrijdag 8 september

Deze vrijdag wordt voor het eerst het Wagenings Kampioenschap 7 vs 7 gespeeld in ons stadion. De deelnemende ploegen (8) komen allen uit Wageningen. Voor de deelnemende teams zou het mooi zijn als er publiek rond het veld staat, dus komt allen. De toegang is gratis en het toernooi begint om 16.00 uur.

Zondag 10 september

Deze zondag staat in het teken van de landelijke Open Monumentendag en dit betekent dat ons stadion vrij toegankelijk is tussen 11.00 en 17.00 uur. In het businesshome wordt er een doorlopende fotopresentatie gedraaid met beelden van WVV/FC Wageningen en ons stadion. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door ons stadion. Ook zullen er een aantal voormalig spelers aanwezig zijn om hun ervaringen als speler te delen. De toegangspoorten aan de boskant en aan de doorgaande weg kant zijn dan geopend. Wellicht is een bezoek aan ons stadion te combineren met een bezoek aan de ook opengestelde watertoren. Vanaf deze watertoren heeft u een magnifiek uitzicht richting Arnhem/Nijmegen en ook ons stadion is dan eens vanuit een ander perspectief te bewonderen.

Voor meer informatie over het gehele programma van de Open Monumentendag in Wageningen, klik hier: https://www.omdw.nl/

Geplaatst in Nieuws