Vereniging

Vereniging Vrienden Stadion de Wageningse Berg

In juni 2003 namen enkele enthousiaste supporters van de voormalige FC Wageningen het initiatief om het stadion De Wageningse Berg, dat volledig dreigde te verloederen, nieuw leven in te blazen. Al spoedig kregen zij vele medestanders en werd op 18 juni 2004 de VERENIGING VRIENDEN STADION DE WAGENINGSE BERG opgericht.

Deze vereniging heeft als doel, het bevorderen van alle activiteiten, die gericht zijn op het behoud van het stadion. Zij werkt daarbij nauw samen met de Stichting Future Center Wageningen (FCW) die de taak op zich heeft genomen om het stadion te beheren en exploiteren. Het ligt in de bedoeling om elk jaar een activiteit/evenement in het stadion te organiseren om zo de herinnering aan FC Wageningen levend te houden. Ook is het de bedoeling in het stadion een kleine expositie in te richten over de voormalige FC Wageningen. Op dit moment hangen er in het voormalig businesshome al diverse foto’s van WVV/FC Wageningen en het stadion aan de muren.

Contactadres van de Vereniging:

vriendenstadionwagberg@gmail.com

Postadres:

Tuinfluiter 44

3906 NS Veenendaal

Voorblad presentatie

Interesse in een presentatie over het stadion/FC Wageningen en/of een rondleiding door ons stadion?

Neem dan contact op met Harold van Kooten via vriendenstadionwagberg@gmail.com of 0638310594.


Mededeling voor de leden!

Vanzelfsprekend kan het voorkomen dat u als lid gaat verhuizen. Wilt u ons dan ook een adreswijziging doorgeven, zodat wij niet onnodig post (zoals lidmaatschapskaarten) met de daarmee gepaard gaande kosten versturen naar het oude adres.

Tevens zou het zeer welkom zijn als we van een ieder het email-adres zouden hebben, daar wij in de toekomst nieuwsbrieven willen gaan versturen.

Gelieve, wanneer wij nog geen (mail-)adresgegevens van u hebben, dit alsnog door te geven via het mailadres van de vereniging: vriendenstadionwagberg@gmail.com